Lindén Entreprenad erbjuder elentreprenad åt företag, den offentliga sektorn och privatpersoner. Våra 12 installatörer förverkligar alla slags eljobb från enstaka mindre reparationer till större projekt enligt nyckelfärdigt-principen.

Våra tjänster omfattar bl.a:

  • Eltjänster
  • Smart småhusbygge för privatpersoner
  • Väg- och gatubelysningsinstallationer
  • Kabelarbeten
  • Markarbeten

Bekanta dig med alla våra tjänster

Kontaktbegäran

Låt oss veta hur vi kan hjälpa, så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Namn

Meddelande

E-postadress eller telefonnummer *

Om ni vill lämna en anbudsbegäran, gör det behändigt här ›

Kvalitet och pålitlighet

Under årens lopp har vår arbetsbeskrivning expanderat. De största uppdragsgivarna är för tillfället företag och kommuner, samtidigt som smarthusen blir allt vanligare, vilket ökar på andelen privatkunder.

Vår smidiga (flexibla) organisation möjliggör ett nära samarbete mellan arbetsledning och installatörer för att säkerställa arbetskvaliteten, effektiv kommunikation och ett enhetligt samarbete med kunden. Till ditt förfogande finns, förutom en pålitlig och professionell personal, även för projektet all nödvändig utrustning. Hos oss får du alla tillhörande elentreprenadarbeten – från mindre reparationer till omfattande projekt.

Bekanta dig med våra referenser

Våra installatörers kort och behörigheter

Våra anläggningsleverantörer

partners

Företaget

Vårt företag sysselsätter i genomsnitt cirka 20 anställda och därtill ett omfattande nätverk av partners och underleverantörer, som vi anlitar vid behov. Detta gör det möjligt för oss att genomföra all arbeten från ritningar till färdiga anläggningar. Vi arbetar på basen av konkurrenskraftig entreprenadprissättning och utför även mindre helhetsjobb med en fast timtaxa.

Lindén Urakointi är verksamt i södra Finland. Vår elbehörighetsklass är S1, som ger rätten att verka som elentreprenör, ledare för elarbeten och ledare för användning av elutrustning. Vi arbetar effektivt och säkert, med hänsyn till miljön samt med kvalitetskontroll.

Lindén Entreprenads kontor finns i Lovisa centrum på adressen
ÖstraTullgatan 10,
Välkommen på besök!

Be om en gratis offert