Palvelemme myös kotitalouksia

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti eri tasoisia sähköurakointipalveluita. Toteutamme suunnittelutyöt, asennustyöt sekä suuret urakointikokonaisuudet aina tarkasti asiakkaamme yksilöllisten toiveiden mukaisesti. Meiltä saat myös esimerkiksi sähköpaneliasennukset, ilmalämpöpumput, maalämpöasennukset sekä lattialämmityksen. Hyödyntäessäsi ammattilaisiamme työn jälki on aina huolella suunniteltu ja toteutettu. Suoritamme pienempiä kokonaisuuksia myös kiinteällä tuntihinnalla.

Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Sähkösuunnitelmat ja sähköurakointi tätä päivää

Tarjoamme ammattitaidolla laadukkaita sähkösuunnitelmia omakotitaloihin, rivitaloihin ja loma-asuntoihin. Ohjelmoimme ja asennamme sähköt aina asiakkaan yksilöllisten toivomusten perusteella.

Lue lisää »

Älykästä pientalorakentamista

Olemme onnistuneesti rakennuttaneet useita älykoteja perustuksista kattoon, sisältäen kaiken tarvittavan talotekniikan. Toteutamme pientalorakentamisen avaimet käteen –periaatteella, rakennuspiirrustuksista valmiisiin koteihin.

Lue lisää »

Siistiä maaurakointia

Meiltä saat maaurakointiin ja maisemointiin liittyvän osaamisen ja kaluston. Suunnittelemme ja toteutamme kaikenlaiset järeämmät pihatyöt, teiden rakentamiset sekä perustustyöt.

Lue lisää »